عدم تقارن سوراخ بینی بعد از عمل

چسبندگی بینی بعد از عمل

جراحی بینی یکی از جراحی های کم ریسک است که نتایج موفقیت آمیز بسیار زیادی دارد. بیشتر افراد پس از جراحی بینی دچار عوارض و مشکلات دایمی نمی شوند و نارضایتی ها بیشتر مرتبط با ظاهر بینی و تغییرات پس آن است . اما در این بین این جراحی بدون هیچ گونه عارضه ای هم نیست.

یکی از عوارضی که پس از جراحی بینی ممکن است رخ دهد احساس چسبندگی داخل بینی است. این مسئله معمولا به دلیل عدم ترمیمی بافت داخل بینی پس از جراحی است که باعث این مسئله می شود. اگر می خواهید درباره چسبندگی داخل بینی پس از جراحی بیشتر بدانید ادامه مطلب را بخوانید. درباره ورزش بعد از جراحی بینی بخوانید.

تمرین ورزشی بعد از عمل بینی

علت بروز چسبندگی بینی بعد از جراحی بینی

یکی از عوارض عملکردی در جراحی بینی ایجاد چسبندگی داخل بینی است. اگر بخیه و برش های ایجاد شده در جراحی به درستی بهبود نیابد ممکن است باعث بروز چسبندگی داخل بینی شود. در این حالت تیغه بینی به پره های بینی از داخل می چسبد و تنفس فرد را تنگ می کند. این حالت همچنین می تواند بویایی را نیز مختل نماید و برای فرد بسیار آزاد دهنده باشد.

تشخیص چسبندگی بینی

پس از پایان دوران نقاهت در صورت احساس چسبندگی داخل بینی خود و تنگی نفس به دلیل آن می توانید برای معاینه به جراح خود مراجعه نمایید. چسبندگی بینی با یک معاینه ساده مشخص می شود. اما برای تشخیص علت ایجاد آن و بررسی عدم عفونت سینوس ها لازم است سی تی اسکن انجام شود.

درمان چسبندگی داخل بینی بعد از جراحی

با توجه به نواحی که دچار چسبندگی می شود درمان می تواند متفاوت باشد. اگر چسبندگی در دریچه داخلی بینی ایجاد شده باشد لازم است برای درمان آن جراحی پیوند غضروف انجام گیرد. اما در غیر این صورت می توان با قرار دادن گراف میان تیغه میانی و پره ها از بروز چسبندگی مجدد پیشگیری نمود. به طور کلی درمانی چسبندگی بینی با توجه به علت و ناحیه چسبندگی انجام می شود و در برخی موارد حتی ممکن است علت بزرگی و تورم شاخک های بینی باشد. علت هر چه که باشد با کمک معاینه و سی تی اسکن می توان آن را تشخیص داد. درباره عینک زدن بعد از جراحی بینی بخوانید.

چرا چسبندگی بینی بعد از جراحی ایجاد می شود؟

دلایل مختلفی برای بروز این حالت وجود دارد. در برخی موارد عدم مهارت کافی جراح می تواند علت آن باشد. اگر جراح در حین جراحی بیش از حد مخاط بینی را دستکاری نماید احتمال بروز چسبندگی بینی و عوارض دیگر آن وجود دارد. در واقع زخمی شدن و آسیب مخاط بینی باعث کاهش سرعت ترمیم و بروز چسبندگی بینی می شود. وارد آمدن ضربه و آسیب شدید بینی در هنگام جراحی نیز می تواند از دیگر علل آن باشد.

علاوه بر مهارت جراح ، انجام صحیح مراقبت های پس از جراحی نیز در پیشگیری از بروز چسبندگی بینی نقش دارد. اگر بیمار پس از جراحی بینی خود دارو های آنتی بیوتیک تجویز شده از سوی جراح را به درستی و سر موقع مصرف نکند ممکن است دچار عفونت بینی شود و این عفونت به چسبندگی داخل بینی بیانجامد. البته نمی توان اذعان داشت چسبندگی داخل بینی دائمی است چراکه با درمان های ساده ای و در نهایت با جراحی قابل ترمیم و بهبودی است .

در نهایت باید گفت چسبندگی بینی بعد از جراحی بیشترین عوارض آن است و می توان با انتخاب درست جراح مناسب و عمل صحیح به دستورالعمل های پس از جراحی از بروز آن پیشگیری نمود و تجربه لذت بخشی از جراحی بینی داشت. در انتها می توانید سوالات خود را از دکتر شاهرخ خوش سیرت در بخش نظرات سایت بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط