رینوپلاستی در افراد دیابتی

جراحی بینی در افراد مبتلا به دیابت

یکی از سوالات متداول در زمینه جراحی بینی امکان انجام جراحی در افراد دیابتی است. جراحی بینی به منظور بهبود فرم بینی و زیبایی بیشتر صورت فرد انجام می شود. اما با وجود کاهش سرعت ترمیم بدن در افراد دیابتی و انجام بیهوشی در جراحی بینی نگرانی ها و ملاحظاتی درباره انجام جراحی زیبایی بینی در این فراد وجود دارد. در این مقاله می خواهیم امکان انجام جراحی بینی در افراد دیابتی را بررسی کرده و نکات لازم را بیان کنیم . دد

آیا امکان جراحی بینی در افراد دیابتی وجود دارد؟

البته به دلیل وجود شرایط خاص در افراد مبتلا به دیابت انجام جراحی زیبایی می تواند عوارض خود را داشته باشد. اما با این وجود نمی توان گفت امکان انجام جراحی بینی در افراد دیابتی وجود ندارد . اگر قصد انجام جراحی بینی دارید می توانید به جراح و متخصص مناسب مراجعه نمایید. درباره کبودی بعد از جراحی بینی بخوانید.

در این شرایط جراح بینی و پزشک شما درمورد قند خون و وضعیت آمادگی بدن برای انجام جراحی بینی آزمایشات و بررسی های لازم را انجام خواهند داد و امکان انجام جراحی را بررسی خواهند کرد.

برای انجام جراحی بینی لازم است قند خون بیمار کنترل شده باشد و این مسئله تحت کنترل جراح و متخصص بیهوشی باشد تا هر گونه تغییر در حین جراحی بررسی شود. برای متعادل کردن قند خون برای آماده شدن در جراحی گاهی لازم است رژیم غذایی فرد مدتی پیش از جراحی تغییر کند تا برای انجام جراحی آماده شود.

رینوپلاستی در افراد دیابتی

عوارض جراحی بینی با وجود دیابت

ترمیم: اما چه مشکلاتی می تواند در جراحی بینی رخ دهد که باعث این همه نگرانی در این زمینه شده است. در پاسخ باید به تغییراتی که دیابت در بدن ایجاد می کند و وقایعی که در طی جراحی بینی انجام می شود بپردازیم . یکی از مشکلاتی که افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 دارند دیر خوب شدن زخم های بدن است.

به علت مشکلی که در ترشح و جذب انسولین وجود دارد همه سلول ها دستخوش تغییر شده و ترمیم و بهبودی زخم ها نیز به کندی صورت می گیرد. در این افراد حتی کبودی و زخم های کوچک نیز زمان زیادی طول میکشد تا کاملا بهبود یابند. درباره سن مناسب جراحی بینی بخوانید.

حال این که در جراحی بینی استخوان و بافت بینی و سلول های این بخش به مقدار زیادی تغییر می کند . به همین دلیل ترمیم بینی بیشتر طول میکشد و ممکن است برای فرد نگران کننده باشد. همچنین تورم بینی پس از جراحی نیز بیشتر خواهد بود.

بیهوشی: مورد دیگر بیهوشی در این جراحی است. ممکن است بیهوش شدن در طی جراحی بینی برای فرد نگران کننده باشد. در هنگام بیهوش شدن ممکن است قند خون افزایش یابد. اما امروزه این مسئله زیاد جای نگرانی نداردو متخصص بیهوشی و جراح در طول جراحی می توانند این مسئله را کنترل نمایند.

استرس پس از جراحی : یکی دیگر از مشکلاتی که افراد ریباتی را ممکن است تحدید کند مربوط به استرس پس از جراحی است. بعد از عمل بینی افراد استرس و هیجان زیادی را برای دیدن بینی جدید خود احساس می کنند. این استرس و هیجام باعث افزایش تولید گلوکز در بدن و افزایش قند خون میشود.

از نگرانی های مطرح در این زمینه کنترل افزایش قند خون به دلیل این هیجانات است. بخشی از مراقبت های پس از جراحی بینی در افراد مبتلا به قند خون مربوط به کنترل قند خون در این زمان است. درباره عفونت بینی بعد از عمل بخوانید.

مراقبتهای لازم در جراحی بینی

پیش از عمل به خاطر داشته باشید درباره سابقه بیماری و مشکلات دیابت و سایر بیماری های خود به جراح اطلاع دهید. لازم است حدود 6 ماه پیش از انجام جراحی برای تغییر رژیم غذایی خود به منظور کنترل قند خون اقدام کنید و سپس برای جراحی اماده شوید.

در هنگام مراجعه برای جراحی حتما دست کم یک نفر همراه داشته باشید. مصرف سیگار و دخانیات می تواند تاثیر منفی بر سوخت و ساز گلوکز داشته باشد و قند خون را از تنظیم خارج کند. همچنین مشروبات الکلی باعث افزایش دوران نقاهت پس از جراحی می شود. بهتر است پیش از جراحی و پس از آن تا پایان دوران نقاهت از مصرف چنین موادی بپرهیزید. درباره جراحی بینی فانتزی بخوانید.

در انتها می توانید سوالات خود را درباره جراحی بینی و مراقبت های آن از دکتر شاهرخ خوش سیرت جراح و متخصص گوش حلق و بینی در بخش نظرات سایت بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط