صفحه اصلی / رینوپلاستی / راهنمای انتخاب بهترین جراح بینی در تهران
[reading-time]
جراحی بینی خوب تهران

راهنمای انتخاب بهترین جراح بینی در تهران

آنچه می خوانید...
عمل زیبایی بینی

جراحی بینی که با نام رینوپلاستی شناخته می شود، یکی از پرطرفدارترین عمل های زیبایی به شمار می رود. اگرچه رینوپلاستی بسیار متداول است، اما همچنان یکی از حساس ترین عمل های زیبایی محسوب می شود. به همین علت انتخاب دکتر خوب برای عمل بینی در کنار مراقبت های بعد از جراحی بسیار ضرورت دارد. اما ویژگی های جراح خوب بینی چیست؟ چگونه بهترین جراح بینی در تهران را انتخاب کنیم؟ به منظور آشنایی بیشتر با نحوه انجام رینوپلاستی و انتخاب جراح بینی خوب در تهران تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

برای دسترسی سریع به بخش های مختلف مقاله کلیک کنید.

در صورتی که به هر دلیلی فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، شنونده خلاصه آن از طریق صوت زیر باشید:

چرا انتخاب جراح بینی اهمیت دارد؟

اگرچه جراحی بینی بسیار شایع است، اما یکی از پیچیده ترین و چالش برانگیزترین جراحی های زیبایی به حساب می آید. این جراحی معمولا توسط متخصص گوش، حلق و بینی یا جراح پلاستیک انجام می گردد. اما سوال بسیاری از افراد این است که انتخاب جراح بینی چه اهمیتی دارد؟ همان طور که می دانید بینی یکی از مهمترین اجزای صورت است که در زیبایی افراد نقش بسزایی دارد. به همین علت هر نوع تغییر غیر طبیعی می تواند چهره افراد را تحت تاثیر قرار دهد.

اما آنچه که در جراحی بینی تاثیر دارد، تبحر، مهارت و تجربه بالای جراح است. درصورتی که جراح از تبحر لازم یا تجربه کافی برای عمل بینی برخوردار نباشد، احتمال شکست در عمل وجود دارد. شایان ذکر است که جراحی بینی تنها به زیبایی ختم نمی شود و هر نوع اشتباه در جراحی می تواند در عملکرد بینی و تنفس فرد تاثیر منفی داشته باشد. در نتیجه انتخاب بهترین جراح بینی نقش بسزایی در زیبایی و از همه مهمتر سلامتی فرد دارد. به همین منظور در ادامه به بررسی نحوه جراحی بینی و ویژگی های یک جراح بینی خوب خواهیم پرداخت.

رینوپلاستی (جراحی بینی) چیست؟

رینوپلاستی (Rhinoplasty) که به عنوان جراحی زیبایی بینی شناخته می شود، یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین عمل های زیبایی در ایران و جهان به شمار می رود. در این جراحی مشکلات و عیوب ظاهری بینی مانند قوز بینی، کجی بینی، بزرگ و پهن بودن پره بینی، افتادگی بینی و سایر نواقص برطرف می شود. علاوه بر جنبه های زیبایی، ممکن است مشکلات عملکردی و تنفسی فرد مانند پولیپ بینی، رفع مشکلات سینوسی و سایر اختلالات تنفسی توسط بهترین جراح بینی درمان شود.

ساختار بینی

بینی جز پیچیده ای از آناتومی صورت است که از ساختارهای متعددی تشکیل شده است. به طور کلی بینی انسان به سه بخش بالایی (استخوان ها)، بخش میانی (متشکل از غضروف های جانبی فوقانی) و یک سوم بخش پایینی (غضروف های آلار مینو و ماژور) تقسیم می شود. هر بخش از بینی متشکل از اجزایی است که شما می توانید در تصویر زیر با کلیک روی هر بخش نام آن را به صورت شماتیک مشاهده کنید.

آناتومی بینی

استخوان بینی

زائده استخوان بینی بالا

غضروف تیغه بینی

غضروف جانبی فوقانی

غضروف آلار کوچک 

غضروف آلار بزرگ 

بافت فیبری پیوندی

چه بخش هایی در عمل بینی تغییر می کند؟

همان طور که در بخش بالا اشاره شد، رینوپلاسیتی شامل تغییر در ظاهر و ساختار بینی به منظور اصلاح مشکلات زیبایی و عملکردی است. به طورکلی 4 اجزای اصلی بینی در طی عمل های بینی تغییر می کنند که در ادامه آن را بررسی می کنیم.

مراحل اعمال تغیرات بر روی بینی

در عمل بینی به ترتیب اجزای زیر تغییر می کنند:

مرحله اول: استخوان ها

استخوان های بینی اغلب در افرادی که دارای قوزبینی هستند اصلاح و تراشیده می شود. این بخش با دقت توسط جراح تراشیده خواهد شد تا ارتفاع پل بینی کاهش یابد.

مرحله دوم: غضروف ها

غضروف یکی از مهمترین بخش هایی است که بیشترین تغییر، جهت کاهش اندازه بینی یا نوک آن انجام می شود. البته در برخی از عمل ها، غضروف بینی از استحکام خوبی برخوردار نبوده و جراح از غضروف های موجود در تیغه بینی، گوش یا قفسه سینه بیمار برای پیوند استفاده می کند.

مرحله سوم: بافت سوراخ بینی

سوراخ های بینی را می توان با ایجاد یک برش درست در امتداد قاعده غضروف آلار کوچک تر کرد و عرض آن را به داخل برد.

مرحله آخر: پوست بینی

در مرحله آخر تغییرات لازم در پوست بینی انجام می شود. برای مثال پوست ضخیم بینی در حین عمل با نازک شدن بافت چربی زیر پوست کاهش می یابد.

فیلم عمل دکتر خوش سیرت

انواع بینی

شاید اصطلاح جراحی بینی استخوانی و عمل بینی گوشتی را شنیده باشید که البته به غلط در بین مردم بیان می شود. در حقیقت در اصطلاحات پزشکی، جراحی بینی گوشتی یا استخوانی نداریم، بلکه منظور از گوشتی یا استخوانی نوع بینی است. تعیین ساختار بینی و نوع آن نقش بسزایی در انتخاب روش و همچنین مدل بینی دارد. به طورکلی، بینی ها به دو دسته بینی استخوانی و گوشتی تقسیم بندی می شوند که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

بینی گوشتی

بینی های گوشتی از نظر ظاهری پهن، بزرگ و به شکل نیم دایره همراه با افتادگی هستند. همچنین، بینی های گوشتی دارای پوست ضخیم و غدد چربی بوده و اغلب استخوان و غضروف ضعیفی دارند که بخش عمده آن را پوست تشکیل می دهد. از آنجایی که این نوع از بینی ها از استحکام پایین و غضروف ضعیفی برخوردارند، نیاز به تبحر و مهارت بهترین جراح بینی در تهران را دارد.

بینی استخوانی

برخلاف بینی های گوشتی، بینی های استخوانی از استحکام بیشتری برخوردارند. همچنین، بینی های استخوانی دارای غضروف قوی تر و پوست نازک تری هستند. اگر چه جراحی بینی استخوانی به نسبت بینی گوشتی از دشواری های کمتری برخوردارند، اما بهتر است بدانید که در این نوع از بینی ها به واسطه نازک بودن پوست، هر نوع عدم تقارن و مشکل در ظاهر بینی به راحتی نمایان می شود.

جراحی بینی برای چه افرادی مناسب است؟

همانطور که در طول متن اشاره شد، جراحی بینی با دو هدف زیبایی و درمانی انجام می شود. اگرچه در اکثر عمل های زیبایی سلیقه و انتخاب بیمار دخیل است، اما نظر پزشک نیز اهمیت بسزایی دارد. به همین علت توصیه می شود قبل از انجام عمل بینی با بهترین جراح بینی در تهران مشورت کنید تا جراح پس از بررسی های لازم و باتوجه به ویژگی های ساختاری بینی، مناسب ترین مدل و نوع جراحی را تعیین کنید. به طورکلی افرادی کاندید مناسب عمل بینی هستند که شرایط زیر را داشته باشند:

  • افرادی که رشد آن ها به پایان رسیده و اکثرا بالای 18 سال دارند.
  • از لحاظ جسمی و روحی در سلامت کامل به سر می برند و مبتلا به بیماری های زمینه ای نیستند.
  • انتظارات منطقی و واقع بینانه ای از نتیجه جراحی دارند.
  • افرادی که به واسطه بزگ یا کوچک بودن بیش از حد بینی، قوز بینی، کجی، انحراف و سایر مشکلات از ظاهر بینی خود راضی نیستند.
  • افرادی که در اثر سانحه یا آسیب به صورت، دچار تغییر فرم بینی خود شده اند.
  • اشخاصی که از مشکلات تنفسی و عملکردی رنج می برند.

آیا به جراحی بینی نیاز دارم؟

آیا از ظاهر بینی خود ناراضی هستید؟

آیا بینی شما در گذشته دچار شکستگی شده است؟

آیا از مشکل تنفسی رنج می برید؟

آیا داری بینی بزرگ و گوشتی یا قوز بینی هستید؟

آیا نوک بینی شما افتاده است؟

برای مشاهده نتیجه آزمون شماره تماس خود را وارد کنید.

امتیاز شما

میانگین امتیازها 60%

0%

هدف از جراحی بینی

هدف هر فرد از عمل بینی متفاوت است و بسته به آن، بیماران انتظارات متفاوتی از جراحی خواهند داشت. برخی از افراد تمایل دارند که عیوب ظاهری بینی خود مانند قوز بینی یا کجی آن را رفع کنند. اما در برخی از افراد عمل بینی تنها با هدف درمان انجام می شود. علاوه بر این، افرادی هستند که همزمان نیاز به عمل زیبایی و درمانی دارند. به طور کلی، مهمترین اهداف عمل رینوپلاستی عبارتند از:

جنبه زیبایی عمل بینی

  • رفع کجی بینی
  • بهبود اندازه و شکل بینی
  • رفع افتادگی نوک بینی
  • ایجاد تقارن در سوراخ های بینی
  • ایجاد تعادل بین اجزای صورت
  • رفع قوز بینی

جنبه درمانی عمل بینی

  • درمان شکستگی بینی
  • رفع مشکلات تنفسی و بهبود عبور جریان هوا
  • اصلاح و درمان بزرگی شاخک بینی
  • درمان پولیپ بینی
  • درمان مشکلات مادرزادی بینی
  • از بین بردن سینوس

انواع روش های جراحی بینی

به طورکلی، جراحی بینی باتوجه نوع برش به دو روش باز و بسته تقسیم بندی می شود. به همین دلیل تفکیک این دو روش از هم موجب ایجاد دو نوع جراحی زیبایی بینی یعنی عمل بینی باز و بسته می شود.

جراحی روش باز

جراحی باز

در جراحی به روش باز، برش هایی به صورت عمودی در خط جدا کننده سوراخ های بینی زده می شوند. پوست و بافت نرم از روی ساختارهای زیرین بینی برداشته شده و پزشک به خوبی قادر به مشاهده آناتومی بینی خواهد بود. تعداد برش در این روش بیشتر از جراحی بسته بوده و دوره نقاهت بیمار طولانی تر خواهد بود.

جراحی بسته

در تکنیک جراحی بسته تغییرات ایجاد شده محدودتر از عمل بینی به روش باز است. در این روش تنها یک برش بر روی بخش میانی دو سوراخ بینی (کلوملا) ایجاد می شود. از آنجایی که در جراحی به روش بسته برش های کمتری ایجاد می شود، دوره نقاهت کوتاه تر بوده و هیچ گونه جای بخیه و زخمی بعد از عمل مشاهده نخواهد شد.

جراحی روش بسته

انواع مدل های بینی

عمل جراحی بینی طبیعی

بینی طبیعی

در این جراحی، ظاهر بینی طبیعی بوده و زاویه بین نوک بینی با لب بالا ۹۰ الی ۹۵ درجه است. همچنین، بافت نرم، استخوان و غضروف بینی حفظ می شود. این عمل جراحی کمترین میزان تغییرات داشته، بنابراین هیچ مشکل عملکردی و اختلال تنفسی در فرد ایجاد نمی کند.


عمل بینی فانتزی

بینی فانتزی

در جراحی بینی فانتزی (عروسکی) بینی بیشترین میزان قوس را داشته و نوک بینی بیش از حد به سمت بالا می رود. سوراخ های بینی بیش از حد کوچک شده و تیغه بینی بسیار باریک می شود. البته تغییرات بیش از حد بینی می تواند احتمال بروز مشکلات تنفسی را افزایش دهد.


جراحی بینی نیمه فانتزی

بینی نیمه فانتزی

این نوع جراحی در واقع ترکیبی از دو مدل جراحی عروسکی و طبیعی است که طرفداران بسیاری دارد. در این مدل جراحی، نوک بینی نسبت به بینی طبیعی کمی بالاتر درنظر گرفته می شود، اما قوس روی تیغه بینی از مدل فاتزی کمتر خواهد بود.

اقدامات و نکات قبل از عمل بینی

مواردی که باید قبل از جراحی بینی از سوی بیمار رعایت شود، به طور کامل توسط پزشک ارائه خواهد شد. با این حال برخی اقدامات و نکات در بین همه افراد یکسان است که در ادامه شرح خواهیم داد:

عدم مصرف برخی داروها

ممنوعیت دارویی

مصرف داروهای التهابی و رقیق‌کننده های خون مانند آسپرین باید از دو هفته قبل و دو هفته بعد از عمل قطع شود. همچنین، از مصرف ویتامین E، روغن ماهی، مکمل ها و داروهای گیاهی باید به مدت دو هفته قبل از عمل بینی خوددار شود. بهتر است بدانید که مصرف این داروها می تواند احتمال بروز خونریزی بینی بعد از عمل را افزایش دهد. همچنین توصیه می شود در صورت مصرف داروی خاص قبل از عمل، پزشک خود را مطلع کنید.

ناشتا قبل از جراحی بینی

عدم مصرف غذا

در عمل هایی مانند عمل بینی که نیاز به بیهوشی عمومی است، روز عمل حتما باید ناشتا باشید و حداقل 8 ساعت قبل از جراحی از خوردن و آشامیدن خودداری کنید. در صورتی که به هنگام بیهوشی معده بیمار پر باشد، ممکن است محتویات معده به بالا بازگشته و وارد مجرای تنفسی بیمار شود. لذا به منظور جلوگیری از این مشکل از خوردن و آشامیدن حدود 8 ساعت قبل از عمل خودداری کرده و یک وعده غذایی سبک میل نمایید، اما نه در حدی که گرسنه بمانید.

اجتناب از قرار گرفتن در نور خورشید

دوری از نور آفتاب

از آنجایی که قرار گرفتن در معرض نورخورشید برای مدت طولانی باعث تضعیف سیستم ایمنی و آسیب به پوست می شود، بهتر است حداقل یک هفته قبل از عمل بینی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید. همچنین توصیه می شود از برنزه کردن و سولاریوم قبل از عمل جراحی بینی خودداری کرده و به هنگام قرار گرفتن در معرض نورخورشید مستقیم از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

اجتناب از کشیدن سیگار و مصرف الکل

دوری از الکل و سیگار

توصیه می شود 2 هفته قبل از عمل، سیگار کشیدن و مصرف الکل را متوقف کنید. مصرف مواد الکلی و استعمال دخانیات سطح اکسیژن خون را کاهش داده و گردش خون را مختل می کند. همچنین، کشیدن سیگار احتمال عفونت و مشکلات تنفسی در حین عمل بعد از آن را افزایش می دهد. لذا برای کاهش بروز چنین عوارض جانبی از کشیدن سیگار و مصرف الکل خودداری کنید. توجه داشته باشید.

معاینات و آزمایشات لازم قبل از عمل بینی

معاینه و آزمایش قبل از عمل

پیش از عمل، جلسات مشاوره برای بررسی آناتومی بینی و مشکلات تنفسی، تعیین روش جراحی، مدل بینی و تغییراتی که در حین عمل انجام می شود، ارزیابی می گردد. پس از برگزاری جلسات مشاوره با بهترین جراح بینی در تهران جهت بررسی بیمار و انتظارات وی از عمل، انجام معاینات و آزمایشات قبل از عمل بسیار ضروری است. از مهمترین آزمایشاتی قبل از عمل جراحی بینی می توان به آزمایش خون و انجام سی تی اسکن اشاره کرد.

عمل بینی و بارداری

جراحی بینی چگونه انجام می شود؟

همان طور که اشاره شد، جراحی بینی به دور روش باز یا بسته توسط جراح متبحر انجام می شود. عمل بینی باتوجه به ساختار استخوانی و غضروفی مراجعه کنندگان متفاوت است. برای مثال در بینی های گوشتی، غضروف ها از استحکام کافی برخوردار نبوده و ممکن است جراح عمل گرافت غضروف یا همان پیوند غضروف را انجام دهد. همچنین، در برخی از عمل ها علاوه بر رفع مشکلات ظاهری، جراح اقدام به عمل های درمانی مانند رفع انحراف تیغه بینی یا پولیپ می نماید. اگرچه تغییرات اعمال شده چه از نظر زیبایی و چه عملکردی در افراد مختلف، متفاوت است، اما برخی مراحل انجام جراحی بینی یکسان است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

مراحل انجام جراحی بینی

مرحله اول: بیهوشی

بسته به نوع جراحی بینی، نوع بیهوشی برای بیمار مشخص می شود. این جراحی ممکن است توسط بیهوشی عمومی یا بی حسی موضعی باتوجه به صلاحدید جراح انجام می شود.

مرحله دوم: برش بینی

پس از اینکه تغییرات در ساختار بینی انجام شد، پوست و پوشش بینی را با توجه به اینکه نوع جراحی (باز یا بسته)، برش در نقاط مورد نظر زده می شود. این برش ها برای دسترسی بهتر به استخوان و غضروف های بینی و ایجاد تغییر در آن ها ایجاد می شود.

مرحله سوم: تغییر ساختار بینی

در این مرحله تغییرات مورد نیاز روی ساختار بینی و رفع مشکلات و نواقص بینی مانند انحراف بینی، بزرگ بودن و همچنین بهبود مشکلات تنفسی بینی انجام می شود.

مرحله چهارم: بخیه و پانسمان

پس از اینکه تغییرات در ساختار بینی انجام شد، پوست و پوشش بینی روی ساختار زیرین بینی برگردانده می شود و برش ایجاد شده بخیه می شود. بعد از عمل، آتلی روی بینی قرار داده شده و بینی پانسمان می شود.

عوارض جراحی رینوپلاستی

جراحی بینی مانند هر عملی دارای معایب و عوارض موقت یا طولانی مدت است. عوارضی مانند تورم، کبودی و درد از مهمترین عوارض موقت عمل بینی هستند که با گذشت دوره نقاهت و رعایت مراقبت های بعد از عمل برطرف خواهد شد. خوشبختانه در یک دهه گذشته به واسطه روش های پیشرفته پزشکی و آموزش جراحان زبده، شاهد کمترین میزان عارضه جدی هستیم. با این حال تجربه کم جراح می تواند مشکلات جدی برای فرد ایجاد کند که مهمترین آن ها عبارتند از:

  • آسیب به عصب
  • عفونت
  • خونریزی
  • بی حسی
  • ایجاد زخم و اسکار
مشاوره با دکتر خوش سیرت

مراقبت های بعد از عمل بینی

عمل بینی از جمله عمل هایی است که مراقبت های بعد از آن، نقش بسزایی در موفقیت جراحی خواهد داشت. مهمترین نکاتی که باید بعد از جراحی بینی به آن توجه شود، به شرح زیر است:

مصرف داروها

بعد از عمل بینی، داروهای خوراکی و پماد های موضعی برای تسریع در بهبود و کاهش عوارض پس از عمل توسط پزشک تجویز می شود. مصرف داروها به ویژه آنتی بیوتیک ها به منظور کاهش عفونت پس از عمل بسیار حائز اهمیت است. همچنین، پس از عمل وجود درد کاملا طبیعی است، لذا مصرف مسکن می تواند به کاهش درد کمک کند. علاوه بر داروها، پمادهایی برای تسریع در ترمیم زخم ها توصیه می شود که می تواند از ایجاد اسکار جلوگیری کند.

چسب زدن بینی

تورم بینی از شایع ترین عوارض موقت جراحی بینی است و یکی از اقدامات اولیه برای کاهش این تورم، چسب زدن بینی است که می تواند تاثیر بسزایی در کاهش ورم ناشی از عمل داشته باشد. علاوه بر این، چسب زدن بینی بین یک تا دو ماه می تواند از آسیب ها و صدمات احتمالی به بینی پیشگیری کرده و به جلوگیری از تشکیل بافت اسکار در بینی کمک کند. لازم به ذکر است که چسب زدن طولانی می تواند موجب حساسیت و واکنش های پوستی شود.

نحوه خوابیدن

درست خوابیدن بعد از عمل بینی یکی از مهمترین نکاتی است که باید در روزهای اولیه پس از جراحی رعایت شود. توجه داشته باشید که تا سه روز بعد از عمل سر را بالاتر از بدن قرار داده تا خونابه و مایعات اضافی از بینی خارج شده و روند بهبودی تسریع پیدا کند. به همین منظور تا یک ماه برای خوابیدن، چند بالش را روی هم بگذارید تا زاویه سر و بدن چیزی حدود 35 الی 40 درجه باشد. علاوه براین، از خوابیدن بر روی صورت تا چند ماه خودداری کنید.

عینک زدن

عدم فشار، ضربه و مالش بینی از جمله مهمترین مراقبت های بعد از عمل بینی محسوب می شود، زیرا عمل بینی یک روش تهاجمی است و استخوان های بینی به مدت یک ماه آسیب پذیر هستند. به همین علت توصیه می شود که از هرگونه فشار روی استخوان بینی جلوگیری کرده و از زدن عینک بعد از عمل به مدت یک ماه اجتناب کنید. در صورتی که از عینک طبی استفاده می کنید از لنزهای طبی یا نگه دارنده های عینک استفاده کنید.

تغذیه بعد از عمل بینی

اولین توصیه ای که بعد از عمل بینی می شود، این است که از خوردن هرگونه غذای سفت که نیاز به جویدن زیاد دارد، خودداری کنید. فشاری که هنگام جویدن غذاهای سفت ایجاد می شود، منجر به افزایش احتمال بروز درد و خونریزی می شود. علاوه بر این، اثرات داروی بیهوشی تا 24 ساعت باقی می مانده و خوردن غذاهای سنگین می تواندسبب ایجاد حالت تهوع یا استفراغ شود. لذا، توصیه می شود بین یک تا دو هفته غذاهای سبک و آبکی مانند سوپ و انواع نوشیدنی های طبیعی مصرف کنید.

استحمام

از آنجایی که یک هفته بعد از عمل بینی، پانسمان و گچ از روی بینی برداشته می شود، بهتر است از خیس شدن آن جلوگیری شود. اسپلینت (گچ بینی) برای جلوگیری از آسیب و صدمه به بینی استفاده می شود، لذا از دستکاری و خیس شدن آن باید اجتناب کنید. توصیه می شود تا یک هفته از شستن صورت و استحمام خودداری کنید. در صورت نیاز به حمام، از دوش دستی برای شستن بدن استفاده نموده و برای شستن موها، سر خود را به عقب خم کنید.

در صورتی که قصد عمل بینی را دارید، جهت مشاوره با دکتر شاهرخ خوش سیرت فرم زیر را تکمیل نمایید.

نام
شماره
پیام شما
ثبت شد
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
ارتباط با دکتر

جراحی ترمیم بینی

در مواقعی به دلایل مختلف از جمله عدم تبحر جراح یا عدم مراقبت های بعد از جراحی بینی برخی از افراد از ظاهر بینی خود ناراضی بوده و یا از مشکلات تنفسی ناشی از عمل رنج می برند. در این شرایط جراحی ثانویه یا ترمیمی بینی توصیه می شود. در حقیقت جراحی ترمیم بینی برای رفع مشکلات برطرف نشده در عمل اولیه و یا اصلاح مشکلات ایجاد شده ناشی از عمل انجام می شود. متاسفانه برخی از افراد بلافاصله بعد از عمل اول تصمیم به این جراحی می گیرند، اما بهتر است بدانید که جراحی ثانویه شرایط خاصی دارد.

در قدم اول باید صبور باشید، زیرا نتیجه نهایی عمل بینی پس از کاهش تورم مشخص می شود. به طور معمول تا دو ماه بعد از عمل بینی تورم وجود داشته و بینی کمی بزرگتر از اندازه واقعی دیده می شود. اغلب پزشکان توصیه می کنند تا کاهش تورم کامل از جراحی ترمیمی بینی اجتناب شود. لازم به ذکر است که کاهش تورم در افراد مختلف متفاوت است و معمولا بینن 6 تا 12 ماه طول می کشد. به همین علت اگر از ظاهر بینی خود بعد از عمل راضی نیستید، بهتر است تا یک سال از انجام عمل ثانویه یا ترمیمی خودداری کنید. توجه داشته باشید انجام عمل ترمیمی با فاصله کوتاه مدت از عمل اولیه می تواند به ساختار و پوست بینی آسیب وارد کند.

هزینه جراحی زیبایی بینی

هزینه عمل های بینی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که مهمترین آن نوع عمل، علت عمل (زیبایی یا درمانی) و تغییرات اعمال شده توسط جراح است. علاوه بر این، موارد دیگری مانند دستمزد جراح، محل جراحی (بیمارستان یا کلینیک)، آزمایشات و داروهای قبل و بعد از عمل در تعیین قیمت عمل بینی تاثیرگذار است.

توجه داشته باشید که معیار شما برای انتخاب جراح بینی خوب به دستمزد پایین جراح بستگی نداشته و تبحر و مهارت پزشک باید به عنوان الویت شما در نظر گرفته شود. پرداخت هزینه های کم می تواند موجب پشیمانی شما شده و آسیب های جدی به واسطه عدم تجربه جراح ایجاد کند.

فضای مجازی دکتر خوش سیرت

بهترین جراح بینی چه ویژگی هایی دارد؟

انتخاب بهترین جراح بینی در تهران از دغدغه های اکثر افرادی است که قصد عمل زیبایی بینی را دارند. افرادی که علاوه بر عمل زیبایی نیاز به جراحی درمانی برای رفع مشکلات تنفسی دارند، بهتر است به بهترین متخصص گوش و حلق و بینی در تهران مراجعه کنند، زیرا جراحان پلاستیک تنها عمل زیبایی با هدف رفع عیوب ظاهری بینی را انجام می دهند. در هر حال میزان تجربه و تبحر جراح نقش تعیین کننده ای در انتخاب جراح خوب بینی دارد. به طور کلی، بهترین جراح بینی باید دارای ویژگی های زیر باشد:

چگونه بهترین جراح بینی در تهران را انتخاب کنم؟

باتوجه به گستردگی و رواج عمل های زیبایی از جمله عمل بینی، شاهد تعداد پزشکان و جراحان بسیاری در این حوزه هستیم. به همین علت، انتخاب بهترین جراح بینی در تهران، کار بسیار دشواری به نظر می رسد. خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و ابزارهای جست و جو، یافتن جراح خوب بینی آسان تر از گذشته شده است. شما می توانید در ادامه با روش های انتخاب جراح خوب آشنا شوید.

جستجو در اینترنت

امروزه با توجه به روی کار آمدن گوشی های هوشمند این امکان برای کاربران فراهم شده تا با جست و جو در اینترنت بتوانند لیستی از بهترین جراحان بینی در تهران یا شهر خود را داشته باشند. همچنین با مراجعه به وب سایت هر پزشک اطلاعات مفیدی در خصوص رزومه، تخصص، دانش پزشکی و تجربه کاری وی کسب خواهید کرد.

پرس و جو از آشنایان

در حال حاضر به دلیل رواج عمل بینی، اغلب افراد دوست یا اقوامی در خانواده خود دارند که عمل بینی انجام داده است. شما می توانید با در نظر گرفتن سلیقه خود و نتیجه جراحی در اطرافیان، به آن پزشک مراجعه کنید. شما با مطرح کردن سوالاتی در خصوص شرایط عمل و میزان رضایت فرد از جراحی با این پزشک وقت مشاوره در نظر بگیرید.

شبکه های اجتماعی

در حال حاضر به واسطه توسعه دانش و علم فناوری شاهد شبکه های اجتماعی محبوبی مانند اینستاگرام هستیم که بیشتر پزشکان در آن فعالیت دارند. شما می تواند با مراجعه به این برنامه ها دکتر مورد نظر خود را یافته و نمونه های جراحی او را مشاهده کنید. شما می توانید نظرات کاربران را خوانده و یک بازخورد مناسب دریافت کنید.

مراجعه حضوری به مطب

پس از جستجو در شبکه های اجتماعی و یا معرفی یکی از آشنایان، شما می توانید با مراجعه حضوری به مطب پزشکان، جلسه مشاوره ای داشته باشید. شما می توانید در مشاوره حضوری بررسی دقیقی از نمونه کارهای پزشک و رفتار حرفه ای او داشته با سایر مراجعه کنندگان گفت و گویی داشته باشید و از میزان رضایت آن ها مطلع شوید.

انتخاب درست جراح بینی؛ کلید موفقیت عمل رینوپلاستی

همان طور که اشاره شد، برای انجام جراحی زیبایی بینی می توانید به جراح گوش و حلق و بینی یا جراح پلاستیک مراجعه نمود. انتخاب درست جراح بینی نه تنها در ظاهر شما تاثیر خواهد داشت، بلکه احتمال بروز عوارض جانبی عمل را کاهش می دهد. متاسفانه بسیاری از افراد برای کاهش هزینه های عمل بینی خود به جراحان بی تجربه با مهارت پایین مراجعه می کنند که جز پشیمانی برای آن ها سودی نخواهد داشت. بینی یکی از تاثیرگذارترین اجزای صورت است که هر نوع نقص در آن می تواند اثرات منفی در زیبایی افراد ایجاد کند. علاوه بر این، ممکن است فرد از مشکلات تنفسی ناشی از عمل رنج ببرد. در نهایت توصیه می شود در انتخاب بهترین جراح بینی در تهران دقت کرده و ویژگی های ذکر شده را برای انتخاب جراح در نظر بگیرید.

شما می توانید از طریق صوت های زیر شنونده رضایت بیماران از جراحی بینی دکتر خوش سیرت باشید.

رضایت بیمار از جراحی بینی گوشتی دکتر خوش سیرت
رضایت بیمار از جراحی زیبایی بینی دکتر خوش سیرت

آیا بهترین جراح بینی در تهران را می شناسید؟

دکتر شاهرخ خوش سیرت

  • دارای بورد تخصصی جراحی گوش و حلق و بینی
  • فلوشیپ جراحی بینی
  • فلوشیپ سینوس (راینولوژی)
  • پزشک در بیمارستان ایرانمهر
  • جراح مرکز جراحی آلفا و مرکز جراحی سهروردی
دکتر خوب برای عمل بینی

سوالات متداول عمل بینی

دکتر شاهرخ خوش سیرت

دکتر شاهرخ خوش سیرت

دکتر شاهرخ خوش سیرت متخصص و جراح گوش و حلق و بینی به عنوان یکی از جراحان خوب کشور، در تهران فعالیت دارد. ایشان دارای بورد تخصصی جراحی گوش و حلق و بینی و نیز فلوشیپ جراحی بینی و سینوس (راینولوژی) است. دوره تکمیلی جراحی پلاستیک صورت را سپری کرده و در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشیار است. همچنین پزشک در بیمارستان ایرانمهر، مرکز جراحی آلفا و مرکز جراحی سهروردی جراحی های خود را انجام می دهد.

8 پاسخ

    1. سلام
      اگر فرزند شما تنها از شیر شما تغذیه می کند بهتر است تا شروع غذاهای کمکی عمل بینی را به تعویق بیاندازید، زیرا ماده بیهوشی در خون شما جریان یافته از طریق شیر به فرزند شما منتقل می شود. به همین علت توصیه می شود بعد از عمل بینی تا سه روز از دادن شیر به نوزاد خودداری شود.

  1. سلام من از شکل و ساختار کلی بینی م راضی هستم اما فقط نوک بینی م زیادی بزرگه
    امکانش هست فقط نوک بینی و عمل کنم و هیچ اصلاحی توی بقیه بینی م نداشته باشم؟

    1. سلام
      امکان عمل نوک بینی وجود دارد، اما برای بررسی های بیشتر توصیه می شود برای معاینه حضوری به مطب مراجعه نمایید.
      شما می توانید برای تعیین وقت با شماره 02188675511 تماس گرفته و یا از طریق لینک زیر برای مراجعه حضوری یا غیر حضوری وقت بگیرید.
      https://www.mavarateb.com/doctor/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%AE-%D8%AE%D9%88%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%D8%AA

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جراحی قوز بینی
جراحی قوز بینی